Αρχική

Ενημέρωση μαθητών

Εκπαιδευτικοί

Μαθήματα-Ειδικότητες

Δραστηριότητες

Ανακοινώσεις

Ε-learning

Επικοινωνία

2016-2017

Το σχολείο μας

Το 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αιγάλεω έχει σκοπό την εξασφάλιση των αναγκαίων δεξιοτήτων των μαθητών στα πλαίσια της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Διαθέτει επαρκείς αίθουσες διδασκαλίας σε ευρύχωρο κτίριο με άριστο περιβάλλοντα χώρο.
Εξυπηρετείται εργαστηριακά από το 2ο ΣΕΚ Αιγάλεω, στον ίδιο περιβάλλοντα χώρο, το οποίο διαθέτει κατάλληλα εξοπλισμένα εργαστήρια, στα οποία οι μαθητές όλων των ειδικοτήτων, μέσα από οργανωμένες εκπαιδευτικές ασκήσεις, εκπαιδεύονται τεχνικά και επαγγελματικά, ώστε με την αποφοίτηση τους να είναι ικανοί να ασκήσουν το επάγγελμα τους με επιτυχία, να ενταχθούν ομαλά στο κοινωνικό σύνολο και να είναι παραγωγικοί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας.

 

To Σχολείο μας

ERASMUS3

Register
210 56.99.597 

Στις 4 Απριλίου 2017, το 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Αιγάλεω, πραγματοποίησε την τελευταία του εκδρομή, και την συνδύασε με εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού, του Ιδρύματος Σταυρός Νιάρχος.
Εκεί οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους για του σκοπούς, τις δραστηριότητες, και την αρχιτεκτονική των κτηρίων του κέντρου πολιτισμού. Στην συνεχεία έγινε επίσκεψη στους χώρους της Εθνικής Βιβλιοθήκης και στο Αναγνωστήριο, στην Εθνική Λυρική Σκηνή και στον περιβάλλοντα χώρο.

niarxos0

  • niarxos0
  • niarxos1
  • niarxos2
  • niarxos3
  • niarxos5

 

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΑΙΓΑΛΕΩ
Θηβών και Πέτρου Ράλλη Αιγάλεω 
210 5699597 - Αποστολή email

Εσπερινό Επάλ Αιγάλεω
 
Ωράριο : 18:30 - 23:00