Αρχική

Ενημέρωση μαθητών

Εκπαιδευτικοί

Μαθήματα-Ειδικότητες

Δραστηριότητες

Ανακοινώσεις

Ε-learning

Επικοινωνία

2016-2017

Το σχολείο μας

Το 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αιγάλεω έχει σκοπό την εξασφάλιση των αναγκαίων δεξιοτήτων των μαθητών στα πλαίσια της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Διαθέτει επαρκείς αίθουσες διδασκαλίας σε ευρύχωρο κτίριο με άριστο περιβάλλοντα χώρο.
Εξυπηρετείται εργαστηριακά από το 2ο ΣΕΚ Αιγάλεω, στον ίδιο περιβάλλοντα χώρο, το οποίο διαθέτει κατάλληλα εξοπλισμένα εργαστήρια, στα οποία οι μαθητές όλων των ειδικοτήτων, μέσα από οργανωμένες εκπαιδευτικές ασκήσεις, εκπαιδεύονται τεχνικά και επαγγελματικά, ώστε με την αποφοίτηση τους να είναι ικανοί να ασκήσουν το επάγγελμα τους με επιτυχία, να ενταχθούν ομαλά στο κοινωνικό σύνολο και να είναι παραγωγικοί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας.

 

To Σχολείο μας

ERASMUS3

Register
210 56.99.597 

Στις 30 Μαρτίου 2017, το 1ο εσπερινό ΕΠΑ.Λ Αιγάλεω στα πλαίσια ευρωπαϊκού προγράμματος erasmus, υποδείχθηκε αντιπροσωπία Γάλλων υπαλλήλων από την εκπαιδευτική περιφέρεια Μασσαλίας & Νίκαιας.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση τους για την λειτουργία της Ναυτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
Φορέας υποδοχής τους ήταν η περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης Αττικής.
Την αντιπροσωπία υποδέχθηκαν και ενημέρωσαν ο Διευθυντής του σχολείου Ευάγγελος Τόλιας, ο Υποδιευθυντής Ιωάννης Κολούτσος και η υπεύθυνη ευρωπαϊκών προγραμμάτων Τζένη Καλλέργη.

france1

  • france1
  • france2
  • france3

 

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΑΙΓΑΛΕΩ
Θηβών και Πέτρου Ράλλη Αιγάλεω 
210 5699597 - Αποστολή email

Εσπερινό Επάλ Αιγάλεω
 
Ωράριο : 18:30 - 23:00