Αρχική

Ενημέρωση μαθητών

Εκπαιδευτικοί

Μαθήματα-Ειδικότητες

Δραστηριότητες

Ανακοινώσεις

Ε-learning

Επικοινωνία

2016-2017

Το σχολείο μας

Το 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αιγάλεω έχει σκοπό την εξασφάλιση των αναγκαίων δεξιοτήτων των μαθητών στα πλαίσια της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Διαθέτει επαρκείς αίθουσες διδασκαλίας σε ευρύχωρο κτίριο με άριστο περιβάλλοντα χώρο.
Εξυπηρετείται εργαστηριακά από το 2ο ΣΕΚ Αιγάλεω, στον ίδιο περιβάλλοντα χώρο, το οποίο διαθέτει κατάλληλα εξοπλισμένα εργαστήρια, στα οποία οι μαθητές όλων των ειδικοτήτων, μέσα από οργανωμένες εκπαιδευτικές ασκήσεις, εκπαιδεύονται τεχνικά και επαγγελματικά, ώστε με την αποφοίτηση τους να είναι ικανοί να ασκήσουν το επάγγελμα τους με επιτυχία, να ενταχθούν ομαλά στο κοινωνικό σύνολο και να είναι παραγωγικοί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας.

 

To Σχολείο μας

ERASMUS3

Register
210 56.99.597 

Στις 7 Μαρτίου 2017, με πρωτοβουλία του Υποδιευθυντή του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Αιγάλεω το σχολείο μας συμμετείχε στο μαθητικό διαγωνισμό κατασκευής υδραυλικών δικτύων που έγινε στο τμήμα εκπαίδευσης του Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού.
Οι μαθητές μας Κουσίδης Αλέξιος, Φεϊζίδης Ιωάννης και Φίλης Γεώργιος, κατασκεύασαν με μεγάλη σχολαστικότητα τα δίκτυα του διαγωνισμού και δέχθηκαν τα συγχαρητήρια των υπεύθυνων του Ινστιτούτου.
Τους μαθητές μας στον διαγωνισμό συνόδεψε ο Υποδιευθυντής του σχολείου Ιωάννης Κολούτσος.

 xal2

  • xal1
  • xal2
  • xal3
  • xal4
  • xal5

 

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΑΙΓΑΛΕΩ
Θηβών και Πέτρου Ράλλη Αιγάλεω 
210 5699597 - Αποστολή email

Εσπερινό Επάλ Αιγάλεω
 
Ωράριο : 18:30 - 23:00