Αρχική

Ενημέρωση μαθητών

Εκπαιδευτικοί

Μαθήματα-Ειδικότητες

Δραστηριότητες

Ανακοινώσεις

Ε-learning

Επικοινωνία

2016-2017

Το σχολείο μας

Το 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αιγάλεω έχει σκοπό την εξασφάλιση των αναγκαίων δεξιοτήτων των μαθητών στα πλαίσια της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Διαθέτει επαρκείς αίθουσες διδασκαλίας σε ευρύχωρο κτίριο με άριστο περιβάλλοντα χώρο.
Εξυπηρετείται εργαστηριακά από το 2ο ΣΕΚ Αιγάλεω, στον ίδιο περιβάλλοντα χώρο, το οποίο διαθέτει κατάλληλα εξοπλισμένα εργαστήρια, στα οποία οι μαθητές όλων των ειδικοτήτων, μέσα από οργανωμένες εκπαιδευτικές ασκήσεις, εκπαιδεύονται τεχνικά και επαγγελματικά, ώστε με την αποφοίτηση τους να είναι ικανοί να ασκήσουν το επάγγελμα τους με επιτυχία, να ενταχθούν ομαλά στο κοινωνικό σύνολο και να είναι παραγωγικοί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας.

 

To Σχολείο μας

ERASMUS3

Register
210 56.99.597 

xalkos1

xalkos2

Στις 23 Φεβρουαρίου 2017, με πρωτοβουλία του Υποδιευθυντή του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Αιγάλεω, Ιωάννη Κολούτσου, συνεχίστηκε μια παράδοση 20 και πλέων ετών επιμόρφωσης μαθητών σε συνεργασία με το τμήμα εκπαίδευσης του Ελληνικού Ινστιτούτου Ανάπτυξης Χαλκού.
Έτσι και φέτος έγινε επιμόρφωση των μαθητών των τμημάτων της Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού για τις εφαρμογές του χαλκού από τεχνικούς του ινστιτούτου, Γεράσιμο Ζεπάτο και Δημοσθένη Κισκιρέα

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΑΙΓΑΛΕΩ
Θηβών και Πέτρου Ράλλη Αιγάλεω 
210 5699597 - Αποστολή email

Εσπερινό Επάλ Αιγάλεω
 
Ωράριο : 18:30 - 23:00