Αρχική

Ενημέρωση μαθητών

Εκπαιδευτικοί

Μαθήματα-Ειδικότητες

Δραστηριότητες

Ανακοινώσεις

Ε-learning

Επικοινωνία

2016-2017

Το σχολείο μας

Το 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αιγάλεω έχει σκοπό την εξασφάλιση των αναγκαίων δεξιοτήτων των μαθητών στα πλαίσια της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Διαθέτει επαρκείς αίθουσες διδασκαλίας σε ευρύχωρο κτίριο με άριστο περιβάλλοντα χώρο.
Εξυπηρετείται εργαστηριακά από το 2ο ΣΕΚ Αιγάλεω, στον ίδιο περιβάλλοντα χώρο, το οποίο διαθέτει κατάλληλα εξοπλισμένα εργαστήρια, στα οποία οι μαθητές όλων των ειδικοτήτων, μέσα από οργανωμένες εκπαιδευτικές ασκήσεις, εκπαιδεύονται τεχνικά και επαγγελματικά, ώστε με την αποφοίτηση τους να είναι ικανοί να ασκήσουν το επάγγελμα τους με επιτυχία, να ενταχθούν ομαλά στο κοινωνικό σύνολο και να είναι παραγωγικοί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας.

 

To Σχολείο μας

ERASMUS3

Register
210 56.99.597 

Στις 6 Φεβρουαρίου 2017, στο 6ο ΕΠΑ.Λ. Αθηνών (Νέστου 4, Αμπελόκηποι), το ΙΕΠ διοργάνωσε επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: 
«Πώς θα κάνουμε τα ΕΠΑ.Λ. κοινότητες ανάγνωσης» 
Στόχος της ημερίδας ήταν η παρουσίαση συγκεκριμένων στρατηγικών για την ενίσχυση των μαθητών/-τριων ως αναγνωστών/-τριών ποικίλων κειμένων σε διαφορετικά μαθήματα. 
Στο πλαίσιο της ημερίδας, αναδείχθηκαν η σημασία της γλωσσικής εκπαίδευσης στα ΕΠΑΛ, ως οριζόντιας δράσης στο Πρόγραμμα Σπουδών των ΕΠΑΛ
Από το 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Αιγάλεω στην ημερίδα συμμετείχε η εκπαιδευτικός μας Ιωάννα Ντάβου, ΠΕ18.11 – Μαιευτικής και από το συγκρότημα των σχολείων του Αιγάλεω ο καλός συνεργάτης  στο 2ο ΕΚ Αιγάλεω, Θανάσης Ελμαλικλής

iep1         iep2

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΑΙΓΑΛΕΩ
Θηβών και Πέτρου Ράλλη Αιγάλεω 
210 5699597 - Αποστολή email

Εσπερινό Επάλ Αιγάλεω
 
Ωράριο : 18:30 - 23:00