Αρχική

Ενημέρωση μαθητών

Εκπαιδευτικοί

Μαθήματα-Ειδικότητες

Δραστηριότητες

Ανακοινώσεις

Ε-learning

Επικοινωνία

Ανακοινώσεις

Το σχολείο μας

Το 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αιγάλεω έχει σκοπό την εξασφάλιση των αναγκαίων δεξιοτήτων των μαθητών στα πλαίσια της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Διαθέτει επαρκείς αίθουσες διδασκαλίας σε ευρύχωρο κτίριο με άριστο περιβάλλοντα χώρο.
Εξυπηρετείται εργαστηριακά από το 2ο ΣΕΚ Αιγάλεω, στον ίδιο περιβάλλοντα χώρο, το οποίο διαθέτει κατάλληλα εξοπλισμένα εργαστήρια, στα οποία οι μαθητές όλων των ειδικοτήτων, μέσα από οργανωμένες εκπαιδευτικές ασκήσεις, εκπαιδεύονται τεχνικά και επαγγελματικά, ώστε με την αποφοίτηση τους να είναι ικανοί να ασκήσουν το επάγγελμα τους με επιτυχία, να ενταχθούν ομαλά στο κοινωνικό σύνολο και να είναι παραγωγικοί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας.

 

To Σχολείο μας

ERASMUS3

Register
210 56.99.597 
Στις 15/03/2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:30 στο γραφείο του κου Σακελλαρίου Παναγιώτη, Δ/ντή του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Αιγάλεω και με παρόντες τα μέλη της σχολικής επιτροπής ανοίχτηκαν οι σφραγισμένοι φάκελοι της προκήρυξης για τη προγραμματισμένη εκδρομή - μετακίνηση των μαθητών του σχολείου στις Σέρρες (19/04/2018 έως και 21/04/2018), στο πλαίσιο εγκεκριμένου πολιτιστικού προγράμματος.
 
Η επιτροπή, αφού διάβασε και μελέτησε με προσοχή όλες τις προσφορές των τουριστικών γραφείων που έλαβε, αποφάσισε ομόφωνα ως καλύτερη επιλογή για την οικονομία, την ασφάλεια και το συμφέρον των μαθητών/-τριών του σχολείου το τουριστικό γραφείο "Patakis travel", με τιμή προσφοράς στο 3κλινο , (διαμονή σε 4στερο ξενοδοχείο, με πρωϊνό και ημιδιατροφή σε μπουφέ) 126 ευρώ.
 
Ευχαριστούμε όλα τα τουριστικά πρακτορεία που συμμετείχαν στην προκήρυξη και ευελπιστούμε σε μια μελλοντική συνεργασία μαζί τους.
ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΑΙΓΑΛΕΩ
Θηβών και Πέτρου Ράλλη Αιγάλεω 
210 5699597 - Αποστολή email

Εσπερινό Επάλ Αιγάλεω
 
Ωράριο : 19:00 - 22:40